Početna » Pozivamo Vas na 10. Medo Štedo Plišani & Turnir roditelja i djece

Pozivamo Vas na 10. Medo Štedo Plišani & Turnir roditelja i djece


POZIVNICA ZA OBA TURNIRA

 
20.5.2014 18:05:00 - Tradicija turnira u Velikoj Gorici se nastavlja. Turniri su koji su stvorili današnje snage klubova prijatelja; VG i Zagreb Maksimir. Ovaj puta turnir ima i humanitarni karakter za nastradale u poplavama. Medo Štedo Erste Banke, Mc Donalds, Grad Velika Gorica, Zagrebačka Županija uvijek su s nama i mi im na tome uvelike zahvaljujemo. Vidimo se u nedjelju 25.05..





Dragi badmintonaši i svi prijatelji sporta,


nastavno na predstojeće turnire još jednom ponavljamo

poziv te vas molimo da šaljete svoje prijave na mailove:

info@badminton-gorica.hr i slobodan.miscevic7@gmail.com.

Prijave su moguće i na samom turniru no radi bolje organizacije

šaljite ih do subote 24.svibnja 2014. godine u 20 sati.

Molba za sve natjecatelje, djecu i roditelje, trenere i prijatelje da ovaj susret iskoristimo na najbolji mogući način i prikupimo pomoć koliko smo u mogućnosti za ljude stradale u polavama  širom naše Slavonije. I jedna stvar znači puno jer izgubili su sve :( ……… Dobrodošla je hrana i piće, posebno trajne namirnice, slatkiši, flaširana voda, konzervirana hrana, svijeće, oprema za bebe, čizme, pribor i sredstva za higijenu, baterije, ulje, mlijeko, začini, deke, vreće za spavanje, pelene, pribor za čišćenje, metle, maske za prašinu, krpe, gumene rukavice, sportska oprema i rekviziti, i druge stvare koje bi mogle koristiti ljudima na tom području. Kutije za vaše priloge stajat će u DT Areni, Posavska 24, tijekom nedjeljnog turnira 25.svibnja 2014. godine.
 

Obavijesti;


Hrvatski Crveni križ pokrenuo je Apel za pomoć stanovnicima poplavljenih područja u Republici Hrvatskoj, a donacije su mogu uputiti na više načina:

-         



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo