Početna » Last call za badmintonski vikend u Velikoj Gorici

Last call za badmintonski vikend u Velikoj Gorici

Dragi badmintonaši, ekipe, firme, lokali & natjecatelji!

Generalni pokrovitelj oba turnira je ZAGREBAČKA ŽUPANIJA; a veliku podršku, pomoć i pohvale klub je dobio od GRADA VELIKE GORICE! Također hvala i svima Vama što svojim nastupom podržavate SPORT i ZDRAV NAČIN ŽIVOTA ,a ujedno odgajate zajedno sa nama nove generacije uspješnih sportaša i ljudi, djecu iz Velike Gorice i okolice!

Plišani medvjedić za najmanje (do 7 & do 9 godina) na rasporedu je u subotu u 9h, a za konkurencije do 11, do 13 i 15 godina početak je u 11h. Igra se samo pojedinačno. Svi sudionici za nas su pobjednici i želimo im dobru igru i zabavu. Turnir je prvi korak za izlazak na badmintonsku scenu. Vjerujemo da će uskoro turnir imati i međunarodni karakter.



Do sada se za nedjeljni turnir Badminton caffe Lige prijavilo 13 ekipa, čime je dosegnut rekordan broj prijava. Sa Zagrbačke badminton srijede prijavila se ekipa "Bad Team" (Ana Rončević i Alen Karlo) kao 12., te kao 13. ekipa "DD" u sastavu Damir Škrjanec i Dunja Gorup. Favoriti su "Buchbergeri", ali biti će dosta jakih ekipa pa vjerujemo da im neće biti nimalo lako ponoviti uspjeh sa prošlog turnira. Biti će to pravi festival rekreativnog badmintona. Sa turnirom počinjemo točno u 10 sati. Kako je to Caffe Liga prijave su uz kavu minimalno 30 minuta prije natjecanja.




U subotu 20.11. djeca igraju, a roditelji navijaju; dok u nedjelju 21.11. roditelji igraju, a djeca navijaju!

Sportski pozdrav!

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

Kontakt:
Slobodan Mićo Miščević
098 316 284
Silvio Jurčić
098 479 401




Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo