Početna » U bespućima Medvednice otvorili smo novu Sezonu

U bespućima Medvednice otvorili smo novu Sezonu

Sa pripremama u Brežicama koje je za badminton caffe opisao Hrvoje Dominić te sa sljemenskim prošlotjednim vikend okupljanjem; badmintonske ekipe Velike Gorice i Zagreb Maksimira pozdravile su ulazak u novu badmintonsku Sezonu. Sve pohvale idu najmlađima koji su se bez problema digli na sam vrh Sljemena, a tu moramo napomenuti troje najmlađih Roka Brkića, Emanuela Miščevića i Ledu Dominić. Ovu vikend akciju zabilježili smo sa nekoliko fotografija i nakon svega veselimo se svim budućim aktivnostima kluba.



Klub broji sve više članova, a jedna od članica je i povratnica u klub Sara Šlaković koja će sa svojim iskustvom u badmintonu pomoći našoj mladoj ekipi da se što uspješnije razvija. U klubu imamo i do nedavno najboljeg Hrvatskog mačevaoca Ozrena Debića. Biti će tu i novih članova koji će biti dobra podrška u budućoj hrvatskoj ekipnoj ligi.

Sa zadovoljstvom moramo reći da smo se vratili u Maksimir & da ćemo petkom u 20h imati večernji termin u teniskom centru Maksimir. Na Borčecu počinjemo sa novom Miniton grupom koji će biti subotom od 17 do 18 sati, a kad ubrojimo klubski trening u subotu od 13 do 15 sati u Concordiji i stare termine kluba moramo reći da se lagano dižemo na nivo kojim se želimo vratiti na hrvatski vrh.

Moramo reći da je Dorian Cvijanović iz BK VG imao poziv u HBK "Max" što je samo potvrda da smo na pravom putu. Treba napomenuti da su svi koji bili na pripremama pokazali veliki napredak. Mi ćemo samo još potvrditi da će ovakvih akcija biti sve više i više.

Sretni smo isto tako što smo dobili i organizaciju Prvenstva Hrvatske koje će se održati u Makarskoj 26/27.05.2012. Ovo događanje nazvali smo FESTIVALOM BADMINTONA kako će osim Prvenstva Hrvatske 2012. biti i Badminton Caffe ekipna liga, Trump rekreativni turnir, dječji turnir tipa Plišani medvjedić koji bi se igrao u kategorijama do 11 i do 13 godina itd. itd.. Moramo reći da će festival biti u suorganizaciji sa domaćinom BK "Arkom" iz Makarske i sa našim prijateljskim klubom BK "VG". Zahvaljujemo Matku Milunoviću iz Makarske koji nas je podržao u ovom projektu i nadamo se da će ovo potaknuti Makarane da se okrenu badmintonu.

Pozdrav!


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo