Početna » Događanja u Velikoj Gorici - Darko Ivan Vidaković novi je tajnik BK "VG"...

Događanja u Velikoj Gorici - Darko Ivan Vidaković novi je tajnik BK "VG"...



U Velikoj Gorici već tri mjeseca traje VGBL liga za koju možemo reći da je probudila rekreativni badminton u VG-u. Svaki ponedjeljak DT Arena u Novom Čiču je dupkom puna. Ima 24 igrača među kojima je & idejni začetnik Darko Ivan Vidaković. Zanimljivost je da je DIVix kako ga svi zovemo rođen u Friedricshafenu. U godinu dana koliko je u klubu postao je neizostavnan kotačić u klubu. Sa ligom koju vodi i sa informatičkim znanjem biti će važan faktor u funkcioniranju kluba. Također osim tajničkih poslova ažurirati će i web prostor kluba tako da je dobio ulogu "povjerenika za medije, marketing i web". Vjerujemo da će usaditi Njemački radni duh i od Gorice napraviti badmintonski Friedricshafen.


Na izbornoj Skupštini osim što imamo novog tajnika u Divixu drugih promjena nema. Predsjednik kluba je Slobodan Miščević, izvršni odbor čine Damir Duvnjak, Josip Buchberger, Damir Hrešć, Slobodan Miščević i Damir Cvijanović (3D, predsjednik i Buha). Disciplinska komisija ima novog člana i starog tajnika Gorana Kastrapelija. Uz Gorana tu je i Josip Buchberger te Roman Marjanović.

Trenerski stojimo odlično i uz izbornika seniorske reprezentacije u klubu rade; Tanja Tea Ivanković koja svojim badmintonskim znanjem stečenim u Švicarskoj te znanjem stranih jezika može puno toga dobroga donijeti klubu & Vedran Ciganović višestruki prvak Hrvatske.


Već dugo postoji zainteresiranost nekih hrvatskih klubova za Doriana Cvijanovića, a mi ćemo samo iznijeti potvrdu da Dorian ostaje u klubu i da uz Luciju Buchberger i ostale članove kluba čvsto grabi dalje ka uspjehu. Klub će mu kao i do sada uveliko pomagati.

Veliki pozdrav uz napomenu da ćemo uskoro prikazati slike sa treninga reprezentacije u Velikoj Gorici!



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo