Početna » Street bad i badmintonsko ljeto

Street bad i badmintonsko ljeto

Odmor je najvažniji dio treninga. Odmor u sezoni vrlo je bitan za regeneraciju nakon naporne sezone. Kada odmora ne bi bilo ubrzo bi nastupilo zasićenje koje bi sigurno rezultiralo slabijim rezultatima. Kontinuirani rad da, ali bez faza odmora sve bi palo u vodu. Naći balans najteži je dio trenerskog posla. Zato ljetni odmor dobro iskoristite u drugim sportovima, u plivanju i opuštanju.

Street bad dogodio se u velikoj Gorici u ulici u kojoj već sad ima više od 10 badmintonaša. Roštilj i badminton jedan je od vidova kako provesti ljetne dane. Imali smo badminton na pijesku u lipnju u sklopu CRO FIT FESTA, prije tri tjedna STREET BAD... ima li još što novoga što Gorica neće napraviti... Slobodan Miščević napisao je u badminton caffe-u da je badminton revolucija počela. Nadamo se da jest. Sportske Igre mladih biti će 9. kolovoza u Splitu i bilo bi lijepo da na badmintonskom turniru netko od Goričana izbori pobjedu. Ove sezone je BK"VG" u gradu Velikoj Gorici među svim sportovima bio najaktivniji klub; sa najviše aktivnosti, turnira i događanja.



U Zagrebu je gotova "Badminton srijeda" koja je začuđujuće u vrućem srpnju bila maksimalno popunjena. U kolovozu rekreacije je sve manje, vruće je u dvoranama, većina nas je na godišnjem odmoru... tako da je sada badminton na plaži dobar vid zabave.
Ali u Zagrebu nije sve stalo... iako Max ne radi vikendom, a Turbo Limach je već u lipnju zatvorio vrata; dobro je da Concordia na Trešnjevci radi tokom cijelog ljeta od 8-23h, jasno i vikendima.

Odlična sezona samo je uvod za nove izazove. Ostali klubovi u Hrvatskoj isto tako rade dobro, tako da će sljedeća sezona biti jako zanimljiva. Pojačava se Stella, Purger se kao i mi okreće mladim snagama, Medvedgrad i Max uvijek su dobri, Međimurje i Mangan iz Dubrovnika imaju sve bolju mladu ekipu...

Ugodno Vam ljeto i vidimo se!

Silvio Jurčić




Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo