Početna » Veliki dan za Doriana Cvijanovića i BK VG

Veliki dan za Doriana Cvijanovića i BK VG



Dorian Cvijanović

 

 

U petak velikogorički izbor Sportaša godine 2011-te



Ovog petka u velikogoričkoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 19 h bit će održana dodjela nagrada najboljim sportašima Velike Gorice za proteklu 2011. godinu.

U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Velike Gorice priznanja će se dodijeliti u sljedećim kategorijama: sportaš, sportašica, muška i ženska ekipa godine, najbolji trener, nada godine, promidžba velikogoričkog sporta... i druge vrijedne nagrade!

Prošlih godina proglašenja najboljih prošla su u znaku plesača rock'n'roll kluba Vega, plesnog kluba Megablast te mnogih nogometnih, rukometnih, kuglačkih, košarkaških i odbojkaških imena....

Sa zadovoljstvom i ponosom obavještavam Vas da će se po prvi puta u povijesti velikogoričkog sporta na spisku nagrađenih naći i ime jednog badmintonaša. Telefonskim putem dobio sam vijest od tajnika ZŠUGVG gosp Davora Štubana da je Dorian Cvijanović, član Badminton kluba Velika Gorica nagrađen u kategoriji Nada godine 2011-te!

Čestitamo svim sportašima, trenerima i sportskim djelatnicima koji svojim radom, trudom i zalaganjem kao temelj za buduće generacije doprinose razvoju Velikogoričkog sporta i mladih sportaša.

Za Badminton klub Velika Gorica
Slobodan Mićo Miščević

Na ovaj tekst dodajemo malu promjenu u satnici:

Tradicionalna manifestacija Športaš godine 2011., koja se održava u petak (sutra) 27. siječnja 2012. godine, održat će se u PUO Velika Gorica s početkom u 18,30, a ne kako smo Vas izvijestili – osobno i pozivnicama – u 19 sati.

Razlog promjeni termina je polufinalna utakmica EP u rukometu, koja se igra sutra u 20.10 sati, a koju ćete moći pogledati u Klubu 100 na prigodnom domjenku.

 





Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo