Početna » Sa VG Openom Antonio Lovrić objedinio četiri rekreativne titule

Sa VG Openom Antonio Lovrić objedinio četiri rekreativne titule

Atonio Lovrić prvo je ime Trump lige u kojoj je odigrao 33 turnira i u kojoj je 357 igrača na rang listi. U Turbo Ligi je osvojio Masters, ali je u konačnom poretku tek drugi iza Dinka Đurđevića. Woodshot Liga bila je samo potvrda stanja u rekreativnom badmintonu, a zadnji rekreativni turnir VG Open pripao je kome drugom no Antoniu Lovriću. Izvještaj sa turnira na kojem su se još igrali i parovi napisao je sam organizator i predsjednik kluba VG Slobodan Miščević.
 

Ovako je počelo ...


Ovako se borilo ...



... a završilo je ... OVAKOOO!



Bilo je i njih 5 ...



... i 8 parova koje smo sve ujedinili ...



... bilo je tu i onih koji su htjeli biti pod svaku cijenu na postolju, ali njihova slika nije uspjela ...


... i eto sad je tek Mićo i njegov izvještaj:

 

B A D M I N T O N  u Velikoj Gorici


Izvještaj sa turnira:


ODRŽAN 2. BADMINTONSKI TURNIR  “VG OPEN“

U  nedjelju 29.5.2011. u organizaciji BK ”Velika Gorica” u DT Areni, Posavska 24, Novo Čiče održan je turnir igrača rekreativaca iz nekoliko badmintonskih klubova Hrvatske (Medvedgrad Zagreb, Purger Zagreb, VG, Stella Zagreb, Zagreb Maksimir).

Bio je to po odazivu najjači turnir u Velikoj Gorici do sada i uzbuđenja i kvalitetnih poena nije nedostajalo. Na turniru je sudjelovalo 30 igrača i igračica rekreativavaca no po prikazanoj igri možemo reći da rekreativci na terenima izgledaju sve uvjerljivije i da je napredak na kraju sezone u odnosu na prethodnu evidentan te ovom prilikom čestitamo svim natjecateljima na prikazanoj igri.

U konkurenciji muški singl pobjednik turnira postao je Antonio Lovrić pobjedivši u finalu Borisa Slanca, treće mjesto osvojio je Hrvoje Špes pobjedivši Dalibora Dusparu. Poredak naših (Goričana): 5. Hrvoje Jerkin, 6. Damir Duvnjak, 8. Zvonimir Bušić, 9. Željko Senfner, 12. Josip Buchberger, 14. Toni Lukačević i 16. Damir Hrešč.

U konkurenciji ženski singl pobjednica je postala Jelena Pirner, druga je bila Ana Luketić dok je treće mjesto osvojila Ana Rončević Plasman velikogoričanki je: 4. Elena Miščević te 5. Iva Jurenić.

U konkurenciji parova (MŽ + MM + ŽŽ) nastupilo je 8 parova, a  pobjednici  turnira postali su Domagoj Mihetec i Dinko Đurđević pobjedivši u finalu Bojana Radića i Hrvoja Špesa. Treće mjesto osvojii su Antonio Lovrić i Boris Slanc dok je poredak velikogoričkih parova koji su nastupili na turniru sljedeći: 5. Darko Ivan Vidaković i Slobodan Miščević te 7. Josip Buchberger i Aleksandar Radovanović.

Na redu su novi projekti Badminton kluba Velika Gorica a i u narednoj sezoni nastaviti ćemo tradiciju održavanja svih turnira pa tako i VG Open za koji postoji mogućnost da se uvrsti u TRUMP-ovu bodovnu ljestvicu.

Najavljujemo sljedeći tradicionalni turnir u Velikoj Gorici za završnicu sezone 19. lipnja 2011. s početkom u 10,00 sati , a igrat će parovi RODITELJI S DJECOM bez dobnog ograničenja. Naslov prošlogodišnjeg pobjednika brani obitelj BUCHBERGER.


Ipak za kraj & slika koja nije uspjela ...

Koji vragovi ...

Pozdrav svim badmintonljubcima od Sly-a!


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo