Početna » Romanian Junior 2016 - Inga Sadaić sa Rekom Madarasz osvojila broncu

Romanian Junior 2016 - Inga Sadaić sa Rekom Madarasz osvojila broncu

29.8.2016 19:34:00 - Bronca za Ingu Sadaić na juniorskom europskom kupu u paru sa Rekom Madarasz veliki je uspjeh. Za Zagreb Maksimir to je drugi veliki juniorski rezultat; Dorotea Sutara je prošle godine bila druga na jakom natjecanju u Pečuhu. Pripreme u Szegedu možda su akumulirale trenutni umor, ali vjerujemo dugoročno će donijeti samo pozitivne pomake. Reka je vrhunska Mađarska igračica koja je na europskom prvenstvu ove godine zauzela treće mjesto i bila prva ovdje u Rumunjskoj. Inga je zajedno za Josipom Meglićem u mješovitom paru ušla u 1/4 finale. Za naše mlađe juniore Josipa i Ingu veliki juniorski rezultat. Slovenci su bili odlični, a predvodio ih je Miha Ivanić koji je osvojio pojedinačno zlato...


 
Reka Madarasz je osvojila pojedinačno zlato, a sa našom Ingom Sadaić parsku broncu. U 1/4 finalu su dobile Poljakinje Wiktoria Dabczynsku/Aleksandra Goszczynsku koje su bile druge nositeljice, a u 1/2 finalu su izgubile od Slovenki Ema Cizelj/Nastja Stovanje. Lucija Trgovac i Vivien Sandorhazi završile su svoj nastup u 1/4 finalu izgubivši od prvih nositeljica i kasnijih pobjednica Nike Arih i Petre Polanc.


Prve su bile Nika Arih i Petra Polanc


Ženski parovi
 
Mješoviti parovi
 

U mješovitim parovima Inga Sadaić i Josip Meglić uspješno su prošli prva dva kola da bi ih u 1/4 finalu pobjedili kasniji pobjednici Poljaci Pawel Smilowski i Magdalena Swierczinska koji su u finalu dobili Slovence Mihu Ivanića i Niku Arih. Miha Ivanić je osvojio muške singlove dobivši u finalu Petr Berana iz Češke koji je prošle godine sudjelovao sa nama na pripremama u Vodnanyma. Slovenci odlično guraju; Petra Polanc je osvojila pojedinačnu broncu i broncu sa Mihom Ivančićem u mješovitim parovima, sa sveukupno dva zlata, dva srebra i dvije bronce bili su definitivno najbolji. Čestitamo prvim susjedima i njihovoj trenerici Maji Kersnik, dok mi možemo biti zadovoljni sa jednom hrvatskom medaljom koju je osvojila naša članica kluba Inga Sadaić (15). Uspjeh je tim veći zato što je Inga mlađa juniorka koja je došla u juniorsku konkurenciju doslovno iz kadeta.
 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo