Početna » Ivan Gotesman zlatni poletarac u Medvodama

Ivan Gotesman zlatni poletarac u Medvodama

10.12.2013 8:36:00 - Za naš klub odličan vikend. Ivan Gotesman osvojio je treće zlato u nizu u svega tri tjedna, a Sunčica Sertić na svom je prvom turniru HK-a u Čakovcu osvojila broncu među poletarkama. Time je Ivan trenutno najbolji poletarac Hrvatske kao i najbolji poletarac u Sloveniji. Poletaraca imamo dosta, rade odlično, a tek će početi izlaziti na turnire. Medvode su bile najteže iskušenje za Ivana, ali je izdržao sve prijetnje stvorene odličnom igrom Matevža Hermana; rezultat sve govori 19:21 (19:19) 21:19 21:11. Dečki bi mogli slobodno biti nogometni golmani. Od Hrvata pojedinačno najuspješniji su bili mlađi kadeti Borna Vadlja iz Čakovca, Inga Sadaić i Ira Misir (VG). Svi brončani, tako da je zapravo Ivan imao najsjajniju pojedinačnu medalju među Hrvatima. Zlato od naših imala je i Inga Sadaić i to u paru sa Julijom Kolenc; tako da je zapravo sveukupno ona bila najbolja hrvatska igračica u Medvodama. U parovima među kadetima bila je uspješna i Lucija Trgovac koja je uzela dvije bronce; u paru sa Kamom Saje i u mixu sa Dorianom Cvijanovićem. Ostale medalaše potražite na tournament software-u.
 
 

Poletarci pojedinačno (U-11)
2. Matevž Herman; 1. Ivan Gotesman; 3. Nik Zupančić, 3. Andraž Pungartnik



Mlađe kadetkinje (U-13)
2. julija Kolenc 1. Dylyvya Saha Bin Davinsy Saha; 3. Inga Sadaić i Ira misir



Mlađi kadeti (U-13)
2. Jaka Ivančić; 1. Anej Cizelj; 3. Borna Vadlja i Ilay Abekasis (Izrael)



Kadetkinje parovi (U-15)
2. Katja Turinek i Petra Polanc 1. Anja Koman i Zala Šturm;
3. Lucija Trgovac i Kama Saje, te Hanna Innerhofer i Hannah Mair (AUT)


 
Paralelno sa Medvodama igrao se i Hrvatski Kup u Čakovcu o čemu je izvijestio Hrvatski Badmintonski Savez na svojim stranicama:

HK - Čakovec ugostio seniore i poletarce


"Čakovec - BK Međimurje bio je domaćin II. seniorskog i I. poletaračkoga turnira ovosezonskoga kupa. Kod seniora Dorotea Sutara sa prvim mjestima pojedinačno i u mješovom paru sa Andrijom Kraljićem (oba HBK Max Zagreb) bila je najuspješniji sudionik turnira. Igor Čimbur (Medvedgrad 1998 Zagreb) prvi je kod pojedinaca, dok su među poletarcima prva mjesta u svojim konkurencijama osvojili domaćin Luka Črep te Zagrebčanka Luna Šaban (MZ). Opširnije na turnirskom semaforu."
.


Poletarke - Hrvatski Kup Čakovec
2. Andrea Vlašić (Mangan) 1. Luna Šaban (Medvedgrad) 3. Sunčica Sertić (Zagreb Maksimir)

 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo