Početna » Badmintonsko proljeće 2011

Badmintonsko proljeće 2011

Na rasporedu je ovu subotu i nedjelju kao ulaz u proljetna događanja FORZA DONUT CUP (Zg. Kungota kod Maribora) http://www.badminton-kungota.com/donut-cup/ na kojem će nastupiti u kategoriji do 11 godina Doroteja Brkić i Dorian Cvijanović, što je naš (klubova Zagreb maksimir i VG) prvi izlazak u Sloveniju. Turnir počinje u 9h u subotu i održati će se u dvije dvorane: 1. OŠ Zgornja Kungota, Plintovec 10 c, 2201 Zgornja Kungota; 2. Športni center HLADE (u kojem će biti otvaranje turnira) Plintovec 33/b, 2201 Zgornja Kungota. Turnir se igra u kategorijama do 11, do 13, do 15, do 17; a znamo da ima sve skupa 150 prijava na turnir.


All England - najjači turnir na svijetu otvara vrata najboljim badmintonašima svijeta i što je zanimljivo više nije u istom terminu kao i Cro International. Pogledajte službenu stranicu turnira http://www.allenglandbadminton.com, te naš mali opis turnira u zanimljivostima default.aspx?id=313. Šteta što nema naših igrača na tom turniru, ali ćemo zato imati Ivanku Pokorni kao suca na tom prestižnom natjecanju što je prva službeni "nastup" Hrvatske.


Prvenstvo Hrvatske za juniore i poletarce koje će se održati 26/27.03.2011 u Zagrebu klubovima kao što su VG i ZG biti će jako zanimljivo kako Dorijan, Doroteja & ostala ekipa imaju svoj prvi ozbiljniji nastup od kojeg se može nešto očekivati.


Croatian International 2011 biti će krajem ožujka & početkom travnja i voljeli bi napokon vidjeti puno gledalište Doma Sportova barem u 1/2 finalu i finalu turnira. Pozivamo sve članove kluba, rekreativce, ostale klubove da u velikom broju prisustvuju natjecanju. Trebamo podržati našu malu grupu seniora i juniora kojima je ovakav tip turnira dobra te najjeftinija škola za turnire koji ih očekuju na međunarodnoj sceni. Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte default.aspx?id=306.

Studentsko Prvenstvo biti će 10.04.2011 u paviljonu 20 Zagrebačkog Velesajma & ovo je prvi poziv svim studentima Zagreba. Prošle godine bila su 103 studenta, a od toga 47 studentica.

U Velikoj Gorici sredinom ožujka otvaramo sezonu badminton petaka te mini turniri petkom, te na rasporedu su badminton caffe ekipna liga i plišani medvjedić za djecu turnira koji bi se trebao održati tokom travnja. U Zagreb Maksimiru smo uveli nove programe kao Club Playing Friday, te Badminton za Studente u Concordiji koji će se održavati utorakom (11h) i petkom (10h) ujutro. Uživajte uz naše novosti idučih dana i nadamo se skorom prestanku hladnoće i zime.


Poziv za jedan od mini turnira koji se održao na Badminton petak.
 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo