Početna » Prekrasan ugođaj na Božićnom turniru

Prekrasan ugođaj na Božićnom turniru

Moramo prvo istaknuti sponzore koji su ovaj turnir i godišnjice klubova ZG & VG učinili ljepšim: CROATA KRAVATA, FOTOMAC d.o.o., RECRO d.d., pizzerija Zvonimir, LUCMAR d.o.o, SNT, Slastičarnica DOLCEVITA...

Na egzibicijskom turniru povodom 20 godina kluba "Zagreb Maksimir" sudjelovalo je 14 natjecatelja koje bi svakako trebalo nabrojati jer su obilježili klub "Zagreb Maksimir": Andrea Jurčić devet puta prvakinja Hrvatske koja je trunir odigrala s lijevom i desnom rukom; Vedran Ciganović sedmerostruki prvak države te pobjednik ove egzibicije; uvijek fit Janko Prošić i 101 Vinko Vešligaj koji su zejedno nekad bili prvaci u muškim parovima, Matea Čiča još uvijek aktivna igračica i članica Hrvatske reprezentacije te aktualna prvakinja u miksu i ženskom paru (... i sa Moranom Esih i sa Stašom Poznanović ispod stotog mjesta na svjetskoj rang listi) koja je u finalu s Vedranom odigrala zanimljivih 22:20; te jak kao i uvijek Dalibor Šuster; Dragutin Juriša sa 20 godina badmintonskog iskustva kao i Krešimir Pucko... Tomislav Mihetec uvijek tu negdje; Mislav Balen (pogledajte badminton caffe); Jelena Pirner vrlo važna u cijeloj ovoj priči; Silvio Jurčić i gost egzibicije Dalibor Duspara aktivni sudionik rekreativnih turnira.

Rezultati turnira:
1. Vedran Ciganović
2. Matea Čiča
3. Silvio Jurčić



Rekreativni turnir DT Lige:

Muškarci
1. Damir Duvnjak
2. Dalibor Duspara
3. Igor Grudenić


Na turniru DT Lige sudjelovalo je 26 natjecatelja (18 muških i 8 žena) i bilo je vrlo zanimljivo. Senfnera nije bilo među prvih, ali zato tu je Duvi koji je "iznenadio" prvim mjestom, a lijepo je bilo vidjeti i dva gosta iz woodshot lige Igora Grudenića koji je sve bolji i Dalibora Duspare. Kod žena prva je bila mlada Marijana Brtičević.

Žene

1. Marijana Brtičević
2. Sjetka Heski
3. Ivana Krlić



Najstariji badmintonaš, mislimo sa najdužim stažom Dragutin Juriša sa 66.godina, sa 20 godina badmintonskog iskustva pokazao je kako se i u tim godinama može dobro igrati badminton. Svaka čast!
Na egzibiciji osim singlova koju su igrali muškarci i žene zajedno igrao se i turnir parova metodom slučajnih parova i slučajnih protivnika.



Vladala je prava Božićna atmosfera što se vidi sa svih slika na stranici, pogledajte galerija, badminton u kravati!




Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo