Početna » Prvim mjestom u Medvodama mješoviti par Inga Sadaić i Josipa Meglić drži prvo mjesta na europskoj rang listi do 17 godina, i nije to sve...

Prvim mjestom u Medvodama mješoviti par Inga Sadaić i Josipa Meglić drži prvo mjesta na europskoj rang listi do 17 godina, i nije to sve...Rezultati:

Medvode FZ FORZA U-17 Cup 2016

Rezultati:

Medvode FZ FORZA Cup 2016Dva parska zlata Inge Sadaić u Medvodama, i u mješovitim, i u ženskim parovima;
sa Josipom Meglićem i Marijom Sudimac iz Srbije,
doveli su Ingu do samog vrha europske rang liste do 17 godina.
7.12.2016 19:38:00 - Nakon Slovačke pisali smo o našem mješovitom paru, o Ingi Sadaić i Josipu Megliću (BK Zagreb Maksimir), i vjerujte nam svaku su notu zaslužili. Pobjeda prošle nedjelje u finalu Medvode Kupa do 17 godina (02.-04.12.2016.) dovela ih je na sam vrh europske rang liste. Koliko god da se zadrže na toj poziciji to je stvarno veliki uspjeh. Nekada su to bili Neven i Maja, te Staša i Đuro među juniorima, a sada oni u tom ritmu plove među mlađim juniorima, mada ni u juniorima ne zaostaju. Inga je sa dva parska zlata najbolja igračica turnira; osvojila je zlato i u ženskim parovima zajedno sa Marijom Sudimac iz Srbije. Lijep uspjeh i naše prijateljstvo iz Nizozemske se nastavlja. Inga je i u ženskim parovima na vodećoj poziciji, a zaslužila je to sa Rekom Madarasz s kojom ima tri zlata, i četvrto sa Marijom. Tu nije kraj, kako je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila broncu koja joj je donijela 5. poziciju na europskoj listi i titulu najbolje igračice ovoga natjecanja. Dodajmo tu i uspjehe na Youth-u malog/velikog Roka Pipunića iz Purgera koji je osvojio srebro među poletarcima, te kadetsko zlato Borne Vadlje iz Čakovca, u paru za Mihom Mastenom (Maribor Branik), te njegovu pojedinačnu broncu. Šećer smo zadržali za kraj, gledajući na lijep uspjeh naše Sunčice Sertić koja je osvojila broncu do 15 godina. Uspjesi mlađih nas još više čine zadovoljnijima. Sve je to za nas veliki poticaj. Čestitamo i mladim srpskim igračima Mariji Sudimac i Sergeju Lukiću (13) na odličnom nastupu; oboje pojedinačno srebrni, u mješovitim parovima brončani, a sa Marijinim zlatom u ženskim parovima samo su potvrdili svoj veliki potencijal i talent.

 


Marija Sudimac i Inga Sadaić izgubile su od zlatne slovenske igračice Petre Polanc,
Marija u tri gema, a Inga je drugi gem ostala na 19.
Igrom su vrlo blizu tako da se veselimo novim natjecanjima.Neža Frank iz našeg partnerskog kluba Maribora,
bila je za naše: Dunju Štrbenac u 1/4 finalu i za Sunčicu Sertić u 1/2 finalu stvarno prejaka,
ali jako veseli uspjeh Sunčice na jednom ovakvom međunarodnom natjecanju.


Miha Masten (BK Maribor Branik) i Borna Vadlja (BK Međimurje, Čakovec) bili su prejaki za konkurenciju (U-15)


Inga Sadaić i Sunčica Sertić nakon proglašenja u nedjelju


Roko Pipunić (BK Purger) sa trenericom Majom ŠavorOstale novosti:

1

1579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo