Početna » Badminton caffe liga u znaku ekipe Brazila

Badminton caffe liga u znaku ekipe Brazila

U organizaciji Badminton kluba VG održan je prvi ekipni badmintonski turnir u našem gradu. BADMINTON CAFFE LIGA VG !
Turnir je održan u DT Areni, Posavska 24, Novo ČIče, vrhunskom centru badmintona na kojem nam mogu pozavidjeti i mnogi klubovi u Hrvatskoj.

Badminton sve vise dobija na popularnosti te vas s ponosom obavještavamo da Badminton Klub " VG " u ovom trenutku ima preko
150 članova u svim dobnim kategorijama (djeca - predškolska dob; djeca - školska dob; djeca - srednja škola; juniori; seniori; veterani – rekreativci) te sjajne uvjete za trening i rekreaciju u DT Areni i OŠ Eugen Kumičić.

Badminton kao olimpijski sport okuplja 159 zemalja članica badmintonske federacije, a njime se aktivno bavi 150 milijuna ljudi. Broj registriranih badmintonskih igrača je oko 15 milijuna te je po popularnosti drugi najpopularniji sport na svijetu, odmah poslije nogometa.

Turnir BADMINTON CAFFE LIGE VG je održan 21.02.2010. ( NEDJELJA) od 13,00 do 19 sati. Unutar meča između ekipa igra se muški pojedinačno, ženski pojedinačno i mješoviti par! Na turniru su mogli nastupiti isključivo igrači i igračice rekreatvci!

Ekipe koje su su sudjelovale na turniru podržale su svojim nastupom Badminton školu za djecu u koju je ovog trenutka upisano preko 40-ero djece.

Ovim putem zahvaljujemo se svim ekipama : PRESTANS d.o.o., EXPHOTO d.o.o. , LIQUID BAR , KLUB 100 , CAFFE BAR STOŽER, VRTNI CENTAR – GORICA d.o.o , HOTEL STELA, PIZZERIA ZVONIMIR, BUCHBERGER d.o.o. , MTG – TOPGRAF d.o.o., FORMAT-IN d.o.o.; CAFFE BRASIL.

Prvi je bio Caffe Brazil u sastavu Siniša Bačić, Laura Slanc, Jelena Pirner i Boris Slanc.

Ekipa kojj je pobjedila na turniru je CAFFE BRASIL iz Zagreba (ipak možemo reći da je ta ekipa okupila igrače koji treniraju već dugi niz godina stoga je njihov uspjeh bio i pomalo očekivan). Ostala konkurencija je bila vrlo izjenačena te je u vrlo zanimljivim i neizvjesnim mečevima. Drugo mjesto osvojio MTG-TOPGRAF d.o.o. , dok je treća bila PIZZERIA ZVONIMIR.
Nagradu za FAIR PLAY osvojio je LIQUID BAR !


Druga ekipa: MYG-TOPOGRAF d.o.o.

Za sve sudionike turnira u KLUBU 100 organiziran je „ Standup Comedy“ najpoznatijih stand up komičara na našim prostorima (www.standupkomedija.com) .

Na redu su novi razvojni projekti kluba koji uz školu badmintona za djecu, mlade i odrasle osigurava odličan temelj za buduće generacije! Voditelj badminton škole u badminton klubu VG je Silvio Jurćić , izbornik Hrvatske reprezantacije!

Sport koji je u Hrvatskoj bio na marginama sve više i kod nas dobija na popularnosti!

Pozdrav do slijećeg natjecanja!

Badmintonski klub
“ VELIKA GORICA “
M.Slatinskog 4
10 410 Velika Gorica
Tel/ Fax : 01/ 6214 530
Mob. 098 316 284 i 091 6028 120
e-mail : slobodan.miscevic7@gmail.com
www.facebook.com - Badminton klub"Velika Gorica" 


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo