Početna » Uskršnje pripreme odradile Makarska Arka i Zagreb Maksimir

Uskršnje pripreme odradile Makarska Arka i Zagreb Maksimir

31.3.2013 4:00:00 - Zajednički projekti klubova od velikog su značaja za proširenje i razvoj HR badmintona, a Makarska Arka unatoč velikim problemima koje ima sa dvoranama ima odličnu generaciju koja traži i dobar tretman. Pripreme su jedan od načina suradnje. Pomaci su ogromni i dešavaju se u vrlo kratkom vremenu. Mali Zagrebaši; Luka, Ivan i Josip ponašali su se vrlo profesionalno i bili su od velike pomoći. Domina (7), obje Lare, Tonino, mali Hrvoje... svakim treningom pokazivali su napredak i potencijal. Badminton u Makarskoj biti će i dio ljetnog programa koji provodi udruga "Arka". I na kraju, svim badmintonskim zaljubljenicima želimo Sretan Uskrs!


Ovo je bio badmintonski pozdrav
za sretan i ugodan Uskrs!

Prvog smo dana imali lagano uhodavanje. Drugog dana treninzi su bili tako koncipirani da su svi napravili dobar iskorak prema naprijed, jer je organizacijom treninga svima posvećena maksimalna pažnja, i iako su na treningu praktički bile tri grupe u jednoj nitko nije bio zakinut. Dva sata ujutro, dva i pol sata poslijepodne bili su sasvim dovoljna da povežemo nekoliko segmenata igre. Prvi dan smo odradili mrežu (sa nekoliko novih finti) i osnovni udarac, drugi dan sredinu terena i zadnju liniju, a zadnjeg dana povezali smo cijeli teren uključivši i osnove taktike. Sve u svemu moramo biti zadovoljni učinjenim. Zahvaljujemo roditeljima Arke i Marku Gotesmanu na brizi oko djece, Matku i Heleni na gostoprimstvu, a djeci na dobrom radu. Hvala i ZG poletarcima što su bili dobar oslonac djeci iz Makarske "Arke".

 
Na jutarnjem treningu drugog dana u petak 29.03.
Gornji red: Tonino, Miro, Laura, Barbara, Andrea, Lara, Silvio i Matko
Donji red: Luka, Lara, Domina, Josip, Ivan, Hrvoje i Šime



Prvog dana 28.03.: Josip, Lara i Domina



Trećeg dana mini priprema
subota 30.03.

 
U petak ujutro bio je odličan trening u kojem su mnogi pokazali svoj veliki potencijal, a nakon ručka imali smo laganu šetnja prije samog poslijepodnevnog treninga koji smo isto kao i u ujutro odradili na najbolji način. Veselili smo se svakom novom treningu. Subota sa tri sata treninga bila je teška kako se već polagano akumulirao umor sa prijašnjih treninga. Sve u svemu uživali smo. Glavni ciljevi bio su ispunjeni; prvi da djeca uživaju na treningu i da kroz igru puno nauče, i na kraju da dobiju cijelokupnu sliku badmintonske igre...
 


Uhvatili smo i nešto malo sunca


GALERIJA SLIKA



SRETAN USKRS!



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo