Početna » Novi 'image' reprezentacije i pratimo Europsku juniorsku smotru u Ankari

Novi 'image' reprezentacije i pratimo Europsku juniorsku smotru u Ankari

26.3.2013 14:44:00 - Sergej Jonke bio je fotograf ovih povijesnih fotografija. Po prvi puta u sponzorskoj opremi svjetski priznate tvrtke Yonex. Ujedno pratimo naše juniore na Europskom juniorskom Prvenstvu u Ankari, i u ekipnom i u pojedinačnom dijelu. Ekipno smo bili treći u III grupi. Protiv Engleske smo imali dva meča u tri gema. Protiv Švedske imali smo meč loptu u mješovitim parovima koja bi nam donijela drugo mjesto u skupini, dvije pobjede Maje Pavlinić, pojedinačno i u paru sa Doroteom Sutarom. Te na kraju čistu pobjedu od 5:0 protiv Islanda. Prvaci Europe su Danci, ispred srebrnih Francuza, te brončanih Nizozemaca i Nijemaca. Individualni dio počinje danas.
 
Svakako pogledajte...

Live


Seniorska i juniorska reprezentacija zajedno (s lijeva na desno)
Gornji red: Silvio Jurčić, Lucija Vlah, Dorotea Sutara, Staša Poznanović, Maja Pavlinić, Katarina Galenić i Ratko Galjer
Donji red: Matija Kraljić, Zvonimir Hoelbling, Zvonimir Đurkinjak, Ivan Tucaković, Filip Špoljarec i Josip Uglešić





Juniorska reprezentacija


Seniorska reprezentacija


Dio reprezentacije koji će nastupiti na Mediteranskim Igrama 2013. u Turskoj

 
 

Dio teksta sa stranica našeg saveza:

Sponzorstvo Yonexa i službeno fotografiranje


"Kao što smo već u nekoliko navrata spominjali seniorska i juniorska reprezentacija Hrvatske dobile su sponzorski paket Yonexove odjeće. Ovo je prvi ugovor toga ranga što ga je Savez potpisao s nekim od vodećih svjetskih brandova pa tim povodom svakako treba zahvaliti odbornici Saveza Lidiji Petrinović na inicijativi kojom je došlo do realizacije ovoga sponzorstva."

Službeno fotografiranje bilo je 20.03. u 17:30 u dvorani Sportskog Centra "Concordia". Ovo su prve zajedničke službene fotografije seniorske i juniorske reprezentacije.


Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo