Početna » Svi su preživjeli badminton petak & najavljujemo sljedeći krug

Svi su preživjeli badminton petak & najavljujemo sljedeći krug

Kako je dvorana više izgledala kao klizalište korejski je singl uz manje kompromise ipak ostao singl, a dodani su elementi parova. U svemu tome najbolje se snašao Željko Senfner, drugi je bio Damir Duvnjak, treći Alen Karlo, zatim Toni Lukačević... Ono najbitnije svi su preživjeli. Drugo najbitnije je da su svi sačuvali živce, jer su kvalifikacije bile test živaca. Zbog uvjeta u dvorani glavni dio turnira (singl) se nije odigrao tako da se nastavilo u revijalnom tonu. Revija nagrada bila je do kasno u noć.



Rezltati 3.kruga badminton petka - korejska tablica rezultata.xlsx. Rezultati su nakon sedam igri, među kojima je "koridor" bio najinteresentniji, pa "nec preko", "+5 loptica u tijelu protivnika" itd.

Najavljujemo već sada i slijedeći mini turnir (11.06.) koji će se zvati "Senf we all try to beat you" koji će ići istovremeno sa turnirom mješovitih parova "MIX 4 YOU". Na jednom terenu biti će "mala škola badmintona", a na ostalima tvz. "free play". Za svakog po nešto, ali ono što svi želimo je pobjediti Željka Senfnera.

Badminton na pijesku (12.06) je već sutradan, vikend iza imamo turnir "roditelji & djeca" (19.06.)... u Gorici i Zagrebu sezona nije gotova. Prije mora badminton je najbolja solucija.

Nažalost prošli tjedan kod Karlovca su stradala djeca iz Velike Gorice i među kojima je bila naša Dora Cvijanović i koja je najteže stradala. Srećom nije bilo težih posljedica, ali na YouTubu nije izgledalo nimalo bezazleno. Podrška Dori i želimo joj brzi oporavak, a kao znak pažnje organizirat ćemo uskoro mali turnir koji bi trebao biti petak 18.06. iza i pod nazivom "Za Doru & dečki dajte curama da igraju."




Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo