Početna » Badminton u Ivanić Gradu

Badminton u Ivanić Gradu


http://www.hotel-sport.hr/


Sportski centar Petek

 
Hotel "Sport" u Ivanić Grad uvodi badminton u sportski program u sklopu svoje sportske udruge "Otok". Sa 5 terena u sklopu centra stvoriti će se dobar temelj za razvoj novog kluba. U prvom koraku u klubu će kao treneri raditi Maja Šavor i Silvio Jurčić. U klubu bi radili i Dario Bašić koji je sportski voditelj i koordinator u samom centru, te asistent na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu. Sa školama i vrtićima povezuje nas profesor i rukometni trener Igor Abramović koji je uz tatu Karle Kovačević jedan od pokretač cijele priče. Planiramo odmah uvesti program Minitona i rekreativnu školu badmintona. Ideja se rodila još prošle sezone, a sada je blizu ostvarenja. 25 km od grada, u Zagrebačkoj Županiji stvara se četvrti klub Županije, te sa Dugim Selom, Velikom Goricom i Vrbovcem čvst su temelj za osnivanje Županijskog Badmintonskog Saveza čije osnivanje najavljujemo uskoro.


Sa stranica Hotela "Sport":
 
"Na 60 000 m2 prostire se kompleks sportskih terena namjenjen sportašima, rekreativcima i obiteljima.

Tri teniska terena, nogometni teren, kavez za mali nogomet, „balon“ s polivalentnom podlogom, teren za odbojku na pijesku, veliki i mali vanjski bazen, te veliko dječje igralište zadovoljiti će  i one najzahtjevnije.
U sklopu centra nalazi se i restoran Garfield sa bogatom ponudom i velikom uređenom vanjskom terasom
Provedite ugodan sportski obiteljski vikend u Sportskom centru Petek.
Radno vrijeme: svakim danom od 07.00 – 22 h."

---

Nadamo se i Medi Štedi uskoro, vjerujemo naravno da ćemo u skoroj budućnosti organizirati turnire za djecu tipa Plišanog Medvjedića ili školske lige...




INFO:
kontakt: 098/479-401 Silvio Jurčić

Pozdrav svima badmintonašima koji gravitiraju Ivanić Gradu!



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo