Početna » Uspjeh Doroteje Brkić u Friedrichshafenu

Uspjeh Doroteje Brkić u Friedrichshafenu

Ovim se srebrom do 11. godina Doroteja našla uz bok Katarini Galenić koja je osvojila zlato među kadetkinjama, te Ingi Sadaić koja je pojedinačno bila brončana i zlatna u paru sa Njemicom Chiarom Marino. Na Skupštini ZBS-a smo čuli da naš klub stagnira. Ljudi nikad niste čuli riječ POČETAK, a zapravo još se igramo. Ako je riječ o ketegorizaciji svakako, ali u klubu nikad više djece, nikad sa stabilnijom financijskom situacijom, uostalom klub ovakav rezultat nije ostvario ni sa svojom zlatnom generacijom. Miniton nam je dao krila, a Doroteja svojom igrom i ovogodišnjim rezultatima daje nam za pravo da kažemo da smo na pravom putu, jer mlada ekipa naših limača i poletaraca već joj je lagano za petama. Veliko Bravo i za Ingu Sadaić i Katarinu Galenić iz BK Medvedgrad (cure ne morate u naš klub kako mi želimo da idemo zajedno). Hvala Renati Horvat na pohvalama na službenoj stranici za odličnu igru Doroteje. Evo za nekoga je to korak nazad, a nama sa 50-tak nove djece veliki korak naprijed. U jesen krećemo u novi početak i tako unedogled :-)))


NAJBOLJE POLETARKE (U-11):
2. Doroteja Brkić, 1. Vivien Sandorhazi, 3. Inga Sadaić i Anna HagspielPojedinačno naše najbolje predstavnice, fali samo Inga Sadaić 
Putopis Brkićevih na badminton caffe-u

 
VG & ZG ZAJEDNO

Ono što je lijepo i za svaku pohvalu je što su za put u Friedrichshafen osigurana sredstva sponzora i Županije Zagrebačke. Doroteja Brkić i Dorijan Cvijanović probijali su led prošle godine, dok su ove godine to isto prolazili ostali VG-ovci. Doroteji iz Zagreb Maksimira ovaj puta je bilo puno lakše kako je sve to već prije prošla, a sa iskustvom Poreča i Merana ovaj rezultat nije slučajan. Elena Miščević, Jakov i Ivan Vujević kako treniraju tek tri godine nemaju neke šanse u starijim konkurencijama, ali napredak je vidljiv i s tom mišlju idemo dalje. Luciji Buchberger neće biti lako, jer iduće godine igra kategoriju do 15. godina, i njen napredak je više nego očit i vidimo je na razini Doriana Cvijanovića koji na žalost zbog povrede nije išao u Friedrichshafen. Hvala Tanji-Tei Ivanković što svojim savjetima i znanjem doprinosi napretku naše prve generacije u badmintonskom klubu VG.
 


Jakov i Ivan Vujević
Lucija Buchberger, Doroteja Brkić, Elena Miščević i Ira Misir

 

Pogledajte link na turnirske REZULTATE

Kako nam je bilo prošle godine na turniru Friedrichshafen ponovno na našem programu

Galerija slika iz Friedrichshafena za 2009., 2011. i 2012. godinu

Prvi putopis Antona Brkića Ostale novosti:

1

1579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo