Početna » Miniton je uskoro na STV-u, BK "VG" sutra na HTV-u; što je sve dobra prilika za POZIV djeci i roditeljima da se pridruže klubovima Zagreb Maksimir i VG

Miniton je uskoro na STV-u, BK "VG" sutra na HTV-u; što je sve dobra prilika za POZIV djeci i roditeljima da se pridruže klubovima Zagreb Maksimir i VG

U emisiji "Školski program" HTV-a u utorak 24.05.2011 biti će nešto riječi o Badminton Klubu "VG", kao i o Sportskim Igrama Mladih čija će se regionalna natjecanja odigravati iza 20.06.2011. U emisije će sudjelovati Silvio Jurčić kao trener BK "VG" i voditelj za Grad Zagreb na Spotskim Igrama Mladih, Dorian Cvijanović kao prvak Hrvatske do 11 godina, te Ivan Vujević koji je drugi u konačnom poretku Zagrebačke Lige za Sezonu 2010/11.


Dorian Cvijanović na PH 13 u Čakovcu

Sportska Televizija snimila je prošli četvrtak Miniton grupu BK "Zagreb Maksimir" i napravila mali interview za trenerom (Silvio Jurčić), sa Dorotejom Brkić koja je viceprvakinja Hrvatske do 11 godina, te sa Janom Cegnarom koji će svoje badmintonsko znanje uskoro pokazati. Bilo je odlično. Da ponovimo miniton je u stvari badminton za djecu od 4 do 8 godina (kod nas do 10) sa kojima rade osim trenera i sami roditelji. Sistem je došao iz Danske i možemo biti zahvaliti Gospodinu Eriku Kolmosu koji je vodio tečaj za trenere u Zagrebu i dao nam osnove minitona.
U snimanju su sudjelovali Anja i Inoslav Biškupić, Anja i Nina Cigula, Leda i Hrvoje Dominić, Renea i Dalibor Barišić, Jan Cegnar, Lovro i Marta Babić, Doroteja Brkić i Iva Kvesić, Lukas Nanini. Kako je bilo na snimanju uskoro ćete moći pročitati i na badminton caffeu, vidjeti na YouTube-u ... Kada i u koje vrijeme će biti prikazan prilog biti ćete pravovremeno obaviješteni.


Iva Kvesić i Leda Dominić

U lipnju krećemo sa novim grupama, a jedna od njih biti će u Teniskom centru Maksimir. Nakon dvije godine rada naše web stranice, 101. badminton srijede & ove televizijske priče naš mali projekt ide dalje. Zato Vam već sada šaljemo POZIV i plakat za slijedeću Sezonu 2011/12. Pridružite nam se!


Naše aktivnosti ne prestaju. Sezona traje do 15.07.2011, a kroz ljeto barem ćemo jedan put tjedno imati zajednički klubski trening. Rekreativna badminton srijeda u Zagrebu i Badminton petak u Velikoj Gorici radit će i tokom ljeta. Rekreativni turnir VG Open je slijedeće nedjelje (29.05.) u Novom Čiču, a Sportske Igre Mladih za Grad Zagreb su 20.06.2011. Svaku promjenu možete pratiti na našoj web oglasnoj ploči default.aspx?id=272. Takmičarske pripreme počinju tjedan dana prije početka škole. Želimo Vam ugodno badmintonsko ljeto!

Sportski pozdrav!




Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo