Početna » Odlična atmosfera na badminton kravati

Odlična atmosfera na badminton kravati

Kako opisati ovakav turnir?! Od dobre ideje nastao je još bolji turnir. Galerija slika default.aspx?id=478 reći će Vam puno o atmosferi koja je vladala u i oko terena. Turnir je vodio Slobodan Miščević, fotografije dolaze od urednika stranice i trenera BK "VG"... ali ono što je najbitnije je da je svatko od nas imao određeni zadatak i udio u turniru. Drago nam je što su iz Zagreba došli naši stari znanci Tomislav Kokolić, Ana Rončević i Krešimir Selman. Bez Damira Duvnjaka koji je prošlogodišnji pobjednik IBL-a ovaj turnir ne bi bio isti. Došao je u odijelu svog dede Karla koji je na isti dan umro prije godinu dana i kojemu je Duvi posvetio ovu pobjedu. Duvi u dedinom odijelu postao je i BEST LOOK turnira u kravati. Prošle godine kravata je slavila 20 godina BK "Zagreb Maksimir" & 2 godine BK "VG", a ove godine "samo" novu 2011 godinu, ali uspjela ju je nadmašiti stav je većine sudionika.

Slaveći kravatu dospjeli smo u 24 sata http://www.24sata.hr/reporteri/u-kosuljama-i-kravatama-igrali-su-badminton-na-mini-turniru-205289.
 


Pojedinačni pobjednik:
  1. Damir Duvnjak
  2. Tomislav Kokolić
  3. Josip Buchberger
Pojedinačna pobjednica:
  1. Ana Rončević
  2. Elena Miščević
  3. Lucija Buchberger
Blind Doubles pobjednici:
  1. Željko Senfner & Zvonimir Bušić
  2. Slobodan Miščević & Damir Hrešć
  3. Josip Buchberger & Vladimir Ninić
Best Look osvojili su: Damir Duvnjak & Elena Miščević.


 
A eto malo crtica sa foruma iz Nove Gradiške i pogledajte s kojim problemima se oni susreću. U jednom se trenutku spominje Velika Gorca i turnir sa kravatama http://forum.novagradiska.com/viewtopic.php?id=2472&action=new.
 
Vidimo se ponovo!



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo