Početna » Ljetna shema

Ljetna shema

Howard Bach imao je pobjede u dvije konkurencije, dok Taufik Hidayat i Anna Rice osvajaju pojedinačna zlata na YONEX-OCBC US Open - Grand Prix(Los Angeles, 7-12.07.2009). Bach je bivši svjetski prvak sa Tony Gunawan-om već davne 2005. Skupa sa Eva Lee u mix parovima i kasnije sa Gunawanom u muškim parovima osvaja dvije titule. Zanimljivo je da su im protivnici u finalu bili naši stari znanci Austrijanci Jurgen Koch i Peter Zauner.

Kanađanka Anna Rice koju sam još upoznao 2001 na Akademiji u Aucklandu sa svojim trenerom Guntherom Huberom ove je godine dosta odskočila na svjetskoj rang listi. U finalu je dobila Monu Susanto 21-17, 21-9. Na ovom turniru je bila prva nositeljica i sa svojim iskustvom protivnici nije dala nikakve šanse u ovom finalu. Taufik iz indonezije je svoje finale završio lako u 31 minutu protiv Hsueh Hsuan Yisa iz Kineskog Taipeha sa 21:15 21:16.
------------------------------------------------------------------------------------

BINGO BONANZA PHILIPPINE OPEN - Kina sa četri pobjede
05.srpanj 2009


Chen Long konačno je dobio jedno finale, posrečilo mu se na Bingo Bonanza Philippine Open GP Gold turnitu u Pasig City-u. Kinezi iako su došli sa drugom ekipom imali su četri pobjede.

Chen Long drugi sa proteklih Yonex-Sunrise India Open-u, na Asian Championship-u i Yonex-Sunrise Malaysia Open GP Gold-u lako je dobio za samo 28 minuta 21-13, 21-6 Hu Yun-a iz Hong Kong-a. Konstantnost dobrih rezultata donijet će mu ove godine veliki pomak na rang listi. Treba reći da je Chen long bio Svjetski Juniorski Prvak 2007.
Zhou Mi iz Hong Konga dobila je Kineskinju Wang Xin finalisticu Malezije 10:21 21:12 23-21.
Zanimljivo je da su žensko finale dobile Kineskinje Gao Ling (višestruka svjetska prvakinja) i Wei Yili. Obe su prestale igrati za nacionalni tim. Imale su lak posao protiv Indonezijskog para Shendy Puspa Irawati i Meiliana Jauhari. Rezultat je bio 21-11, 21-11.
--------------------------------------------------------------------------------------

BWF je proslavio svoj 75-i rođendan
Nedjelja, 05.07.2009


Na 75-oj godišnjici Badminton World Federation Predsjednik BWF-a Dr Kang Young Joong zahvalio se tisućama volontera i radnika koji su učinili naš sport takvim kakav je danas.165 članica čine današnji BWF.
Sada BWF prije International Badminton Federation (IBF) osnovan je 5.srpnja 1934 sa 9 članica pod vodstvom Badminton Association of England. Osnovale su ga još Kanada, Danska, Francuska, Irska, Nizozemska, Novi Zeland, Škotska i Wales.
Conference Room, Centre Block, Bush House, London - bilo je mjesto održavanja osnivačke Skupštine.



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo