Početna » Stotinu djece u 2.krugu Zagrebačke Lige

Stotinu djece u 2.krugu Zagrebačke Lige

Zagrebačka Liga "Jamnica" nastavak je školske lige i odlična je priprema za daljnja iskušenja na nekim budućim i jačim natjecanjima. Prvi je korak u badmintonskoj karijeri djece, privikavanje na borbu i natjecanje. Prava škola, može se reći pravi trening za dalje. Tu istu školu su prošli svi današnji reprezentativci: Maja Šavor, Staša Poznanović, Mateja Čiča, Zvonimi Đurkinjak, Zvonimir Hoelbling, Andrea Žvorc ...

Drago nam je što su ove subote (12.02.2011) nastupila djeca iz svih Zagrebačkih klubova, te djeca iz Velike Gorice i Banjalučani kao stalni gosti ZBL-a. Rezultat i nije najbitniji, ali dobar je pokazatelj trenutnog stanja. Svako dijete ima svoj put i ono najgore je djetetu nametnuti rezultat i tako stvoriti nepotrebni stres. Sa igrom dolaze i rezultati, dajte ono najbolje i rezultat neće izostati.

Vjerujemo da je "Plišani medvjedić" trgnuo s mjesta ZBL. Atmosfera, sponzori, veći broj kategorija, stalni rast broja djece "Plišanog medvjedića" dovest će taj turnir na razinu Zagrebačke Lige. Kada se počne paziti na one sitne detalje, kada se turnir neće samo odrađivati biti će i više djece. Oko djece treba puno truda i da bi ona ostala u badmintonu moramo svi dati svoj puni angažman, a ovakvim turnirima samo podižemo kvalitetu svih nas uključenih u badminton.

Rezultati prvih tri po kategorijama:
dječaci 1-4 razred: 1. Dino Ivčević, 2. Stjepan Smojver, 3. Patrik Burnić
djevojčice 1-4 razred: 1. Inga Sadaić, 2. Iva Budimir, 3. Doroteja Brkić
 
dječaci 5-6 razred: 1. Martin Brcko, 2. Dino Ivčević, 3. Mladen Tejić
djevojčice 5-6 razred: 1. Lucija Trgovac, 2. Petra Rukavina, 3. Petra Cvitkušić
 
dječaci 7-8 razred: 1. Mihael Zorić, 2. Mateo Ivan Nikolić, 3. Matko Tomić
djevojčice 7-8 razred: 1. Lucija Trgovac, 2. Tea Grofelnik, 3. Petra Rukavina
 
srednjoškolci: 1. Miroslav Kočić, 2. Slobodan Stijaković, 3. Patrik Sadaić
srednjoškolke: 1. Jovana Paspalj, 2. Tajana Anderle, 3. Dajana Đurić

Što se tiče Velike Gorice možemo biti jako zadovoljni. Veliki odaziv Velikogoričana, četvrta mjesta Lucije Buchberger i Doriana Cvijanovića u kategoriji 5-6 razreda, odlična igra i osma mjesta Ire Misir i Vita Buchbergera u kategoriji 1-4 razreda, zatim strašan napredak Martina Freškure, sve bolja igra Ivana i Jakova Vujevića kao i Elene Miščević, Jelene i Domagoja Gmižića ... bolje reći cijeli prvi tim pokazuje veliki napredak daje nam za pravo da budemo zadovoljni. Dorian je izgubio od Brcka 21:18 i pokazao je svoj veliki potencijal. Zagreb Maksimir ima svog Doriana u Doroteji Brkić koja iako nije bila prva ide velikim koracima naprijed. Nije joj teško biti iza Inge Sadaić za koju vjerujemo da je buduća zvijezda CRO badmintona.



Doroteja Brkić
 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo