Početna » Doroteja Brkić prva na svom prvom turniru 1.kola ZBL-a "Jamnica"

Doroteja Brkić prva na svom prvom turniru 1.kola ZBL-a "Jamnica"

Drago nam je da koncept Minitona u BK Zagreb Maksimiru polako donosi svoje prve rezultate. Iz te grupe prvi izlazak na turnir bio je na "Plišanog medvjedića VG" početkom ove godine na kojem je Doroteja bila druga iza Inge Sadaić; iako su neki već bili na Zagrebačkoj Ligi ili ex školskoj ligi, može se reči da je ovo prvi turnir na koji je ta grupa izašla organizirano. Doroteji Brkić bio je to prvi turnir ZBL-a & odmah za nju osvojeno prvo mjesto u konkurenciji 1-4 razreda gdje je u finalu dobila Doko iz Medvedgrada sa 21:12. Ira Misir iz VG-a bila je na svom prvom turniru 8. od 12 cura. Vita Pezo iz Zagreb Maksimira bila je 9. sa dvije pobjede i dva poraza i sa maksimalnim otporom pruženim finalistici turnira Doko. Zgodno je da smo ih pripremili na poraze jer mislimo da treba naučiti prvo gubiti i nositi se sa tim, a pobjede da će doći sama od sebe uz dobar rad, a onda evo Doroteja bez straha i velikih očekivanja osvaja svoj prvi turnir. Sve Čestitke Doroteji!


 
U konkurenciji 1-4 među dečkima je dobio Ivčević,a  iz VG odličan šesti bio je Filip Barišić, iz Miniton grupe Filip Bačić sedmi, Vito Buchberger iz VG-a kao zlatna sredina deveti & na kraju veseli dolazak grupe sa Borčeca koja trenira tek par tjedana i 14. mjesto Matije Markovića od 18 dječaka i njegove dvije pobjede.

Kako je Inga Sadaić (9) iz Medvedgrada bila 5. kao i Dorian Cvijanović (10) u konkurenciji 5 i 6. razreda, izašla je jedna zgodna rečenica: "Kako su najbolji peti"; a kako je Jakov Vujević bio 4. onda je on bolji od najboljih. Čestitke Martinu Brcku koji je na kraju dobio Doriana i time ušao među 4; nakon 21:23 preokrenuo je na 25:23; zanimljivo sa fintom u servisu na zadnjem poenu što rade puno puno iskusniji igrači od njega. Martin je na kraju bio drugi.
 

VG ekipa: Dorian Cvijanović, Jakov Vujević, Elena Miščević, Lucija Buchberger

BK "Zagreb Maksimir" imao je osim Dorotejinog prvog i drugo mjesto koje je osvojio Domagoj Pfeiffer u 7. i 8. razredima. Iz VG-a u toj istoj konkurenciji najbolji je bio Šimun Kastrapeli.

Rezultati (1-4 razredi, cure): Brkić, Doko, Rebrović, Blečić, Cindrić, Cvitkušić, Tomas, Misir, Pezo, Senfner, Malenčić, Petrinec.

Rezultati (1-4 razredi, dečki): Ivčević, Tejić, Cvitkušić, Vuković, Ban, Barišić, Bačić, Škvorčević, Buchberger, Novak, Vrbanović, Sambolek, Kozlik, Marković, Magaš, Šoprek, Gotesman, Getz, Meglić, Glažar.

Rezultati (7-8 razredi, dečki): Jelkić, Pfeiffer, Pavičić, Tejić, Tomić, Kastrapeli, Brcko, Rahić, Vujević, Dragešić, Jurenić, Freškura, Grahovac, Mišetić.

Na žalost nemamo sve rezultate, ali vjerovatno ćete ih uskoro vidjeti na stranicama zabada http://www.zabad.hr/skola.htm.

Kako ova Liga ima već dugu tradiciju među badmintonašima napravili smo galeriju slika sa tog natjecanja ZG Liga i nadamo se da ćete podržati događanja u Velikoj Gorici svojim dolaskom na "Plišani medvjedić VG" u studenom (20.11.2010); turnir je pun nagrada i ima konkurenciju do 7.g. koju zovemo Limach grupa. Postoje još grupe do 9, 11, 13 & 15 godina.



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo