Početna » Prvo izdanje Zagrebačke Lige 2011/12 razvuklo nam je puno osmijeha

Prvo izdanje Zagrebačke Lige 2011/12 razvuklo nam je puno osmijeha



Antea Rendulić, Tihana Doko, Tamara Cvitkušić i Leda Dominić.

Navest ćemo samo neke konkurencije kako nemamo potpune rezultate sa svih natjecanja. Iz Saveza imamo kratku vijest:"
Zagreb - Trinaesta sezona Zagrebačke školske lige počela je danas u centru Turbo limač na Velesajmu. Uobičajena gužva, stotinjak igrača iz Zagreba, drugih gradova Hrvatske te gostiju iz BiH, najavljuju još jednu uzbudljivu sezonu među osmoškolcima. Na početku serije sudionike su pozdravili tajnik ZBS-a i odbornik HBS-a Cvetnić te voditeljica Lige Horvat Vrbnjak, a rezultate prvoga turnira objavit ćemo ovih dana na stranicama ZBS-a."


Ono što smo mi uspjeli napraviti su dodane slike našeg vrijednog tate Hrvoja Dominića u Galerija slika ZG Liga . Nešto je slika iz fotoaparata urednika među kojima je uhvaćen i sam Hrvoje. Jasno kvaliteta je na Hrvojevoj strani. Čestitke idu svima, svim klubovima koji su sudjelovali, djeci koja su poraze i pobjede proživljavali sportski. Cijela atmosfera bila je u sportskom duhu suradnje i međusobne tolerancije. Hvala Vam svima na tome!


Ekipe "Zagreb Maksimira" i BK "VG"

Imali smo i prvi međusoban susret klubova VG i ZG te miroljubivu podjelu prvog mjesta. Ova dva kluba imaju još jednu poveznicu, svi treneri u BK VG; Tanja-Tea Ivanković, Vedran Ciganović i Silvio Jurčić bili su ili su još uvijek članovi BK Zagreb Maksimir. Nadamo se da ćemo u nekoj budućnosti imati više klubova međusobno povezanih našim starim vezama u Maksimiru. Hvala Tanji što je svojim znanjem pomogla igračima VG-a da nauče nešto iz njezina bogata iskustva koje je stekla u Švicarskoj. Iz našeg stožera dolazi samo jedna poruka:"Želimo jaki Hrvatski badminton sa više jakih klubova koji će zajednički stvoriti uvijete za Hrvatski uspjeh." Stvarno to mislimo i isto tako Čestitamo Maji Pavlinić koja je na jakom turniru u Danskoj ušla u pojedinačno 1/4 finale, a u parovima došla do 1/2 finala.

ZGovke - Leda Dominić (8), Iva Kvesić (9), Doroteja Brkić (10) i Tanja-Tea Ivanković sada u VG-u.




Ž 1-4
  1. Doroteja Brkić
  2. Leda Dominić
  3. Tihana Doko
  4. Antea Rendulić
  5. Ira Misir
  6. Tamara Cvitkušić
  7. Sara Grahovac
  8. ... Malenčić
  9. Iva Kvesić
  10. Glorija Obadić
  11. Luna Šaban
  12. Karla Belas
  13. Katarina Graovac

M 1-4
 
  1. Luka Ban
  2. Lovro Hanžek
  3. Ivan Gotesman
  4. Borna Car
  5. Vito Buchberger
  6. Luka Vrsalović
  7. Ivor Glažar
  8. Đorđe Stevonić

Ž 7-8 (9 igračica)
 
  1. Paula Barković
  2. Elena Miščević
  3. Ivona Roso ...
Ostali rezultati biti će dodani kada izađi i službeni rezultati natjecanja, a do tada ćemo slikom prikazati pobjednike u kategoriji 5-6 razreda.





Pozdrav svima i ugodan Vam radni tjedan!




Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo