Početna » 20. Međunarodni turnir grada Rijeke; Badminton & Speedminton Open

20. Međunarodni turnir grada Rijeke; Badminton & Speedminton Open

Maja Arnautović & Mišel Mihetec partneri su koji su Dasenu Jardasu donijeli titulu najboljeg igrača turnira. Što reći za turnir nego da je odličan kad na turniru vidimo brdo poznatih badmintonaša. Samo Lipuvšek koliko se ja sjećam bio je drugi badmintonaš Slovenije, a sada je sudjelovao na speedmintonu turniru isto kao i Damir Ilić. Mišel Mihetec bio je u oba sporta, bila su oba CRO izbornika, direktor HBS-a, nezaobilazni Nikica Šikić, ekipa iz 20-tke Jušić, Papac, Vicković, Šikić ... najbolji rekreativac Trump Lige Antonio Lovrić. Pa ... najbolji veterani predvođeni odličnim Marjanom Vugrincem, zatim osnivač Turbo Lige i veliki entuzijast Tvrtko Macan. Od žena bile su tu Ana Luketić, Jelena Pirner, Lidija Petrinović Zekan ... ako smo koga zaboravili nemojte zamjeriti. VIDIMO SE I DOGODINE!
Kako i koliko nas je bilo pročitajte od samih organizatora ...



 

SA STRANICA HBS-a

20. MEĐUNARODNI BADMINTONSKI TURNIR
GRADA RIJEKE
POVODOM DANA SV. VIDA


 
Održan XX. riječki turnir parova:

Rijeka - Na 20. međunarodnom turniru  parova grada Rijeke koji se povodom dana Sv. Vida po prvi puta održao u novootvorenoj dvorani Centar Zamet nastupilo je kako to i priliči ovako velikoj obljetnici 39 parova podijeljenih u tri konkurencije, i to 17 mješovitih parova, 14 muških i 8 ženskih parova.
 

Ženski parovi:


1. mjesto: Petrinović-Zekan Lidija - Kovačić Nina (BK Medvedgrad, Hrvatska)
2. mjesto: Arnautović Maja - Dujmić Lara (BK Sušak Rijeka , Hrvatska)
3. mjesto: Lučić Mirjana - Deak Renata (Zagreb, Hrvatska)
Ženski par Petrinović Zekan - Kovačić iz Zagreba nakon duge borbe u finalu turnira pobijedio je riječki par Arnautović - Dujmić, dok je u borbi za treće mjesto par Lučić - Deak lako savladao par Luketić - Pirner iz Zagreba rezultatom 2:0.
 

Muški parovi:


1. mjesto: Jardas Dasen - Mihetec Mišel (BK Sušak Rijeka - BK Stella Zagreb)
2. mjesto: Šikić Nikica - Vicković Domagoj (BK Stella Zagreb)
3. mjesto: Gotal Mladen - Jančevski Andrej (BK Olimpija, Slovenija)
U polufinalnim susretima par Šikić - Vicković na tri gema su pobijedili slovenski par Gotal - Jančevski 21:15, 15:21, 21:15 dok su  u drugom polufinalnom meću Jardas - Mihetec pobijedili par Zver - Jurčić rezultatom 21:16,21:15 (2 :0). U borbi za treće mjesto Gotal - Jančevski su svladali par Zver - Jurčić sa 21:18, 21:4 (2:0),dok je finalna borba donijela neizvjesnost igre samo u prvom dijelu sustreta, te kada su naši mladi igrači ubacili u višu brzinu rezultat je bio očekivan. Jardas - Mihetec : Šikić - Vicković  21:13, 21:11 (2:0).
 

Mješoviti parovi:


1. mjesto: Arnautović Maja - Jardas Dasen (Rijeka, Hrvatska)
2. mjesto: Pirner Jelena - Lovrić Antonio (Zagreb, Hrvatska)
3. mjesto: Vugrinec Marjan - Kompari Natalija (Koprivnica, Hrvatska)
Mješoviti parovi pokazali su najviše neizvjesnosti i borbe od početka turnira unutar skupina do samog finala, ali samo finale unatoč velikoj borbi zagrebačkog para lako je otišlo na stranu riječana Arnautović - Jardas / Pirner - Lovrić, te završio rezultatom 21:13, 21:14 ( 2:0 ). Time su naši riječki igrači dokazali da su zasluženo postavljeni za prve nositelje turnira. U borbi za treće mjesto koprivnički par Kompari - Vugrinec svladao je zagrebački par Vicković - Papac rezultatom  2:0.

Potpuni rezultati u privitku Parski badmintonski turnir Rijeka 2011 - rezultati.xls.

 
 

GALERIJA SLIKA KAO PRILOG RIJEČKOM TURNIRU


 
 



Ostale novosti:

1

1



579716-EPP-1-2016-1-HU-SPO-SSCP
https://hr.badmintonplus.eu/
Upitnik o badmintonu

Izdvojeno

Multimedija

Erste Bank Medo Štedo